Successos

El cos trobat a la platja de Tarragona és el de la desapareguda en la riuada d'Ullastrell

La Guàrdia Civil ha identificat les restes aparegudes el 29 de juny a 90 quilòmetres de distància del municipi

ARA
1 min
La platja del Miracle, a tarragona, en una imatge de la passada setmana

BarcelonaEl Servei de Criminalística de la Guàrdia Civil ha identificat les restes humanes trobades el 29 de juny a la platja del Miracle de Tarragona com les de la dona desapareguda a Ullastrell (Barcelona) en les riuades ocasionades per les pluges del 13 de juny. En un comunicat aquest dimecres, el cos policial ha explicat que la identificació s'ha produït després d'analitzar i processar l'ADN de les mostres que els van arribar. "L'ADN del cadàver coincideix en línia materna amb les mostres recollides per part dels Mossos d'Esquadra als familiars de la desapareguda a Ullastrell, i per això s'ha conclòs sense cap dubte que les restes són de la desapareguda", han afegit.

Després de les pluges del 13 de juny, els Bombers de la Generalitat van trobar un cadàver dins d'un cotxe en una riera seca de la localitat i van constatar que dins del vehicle també hi viatjava una altra persona, per això es va iniciar una recerca. Dies més tard, els agents van trobar roba de la desapareguda en diversos punts de la riera, la peça més llunyana es va trobar a tres quilòmetres i la més propera a 300 metres del vehicle.

La recerca, però es va suspendre sense èxit. Dues setmanes més tard, les restes d'un cos molt deteriorat van aparèixer a la platja del Miracle de Tarragona, a més de 90 quilòmetres de distància del punt inicial. Des d'un primer moment la policia va pensar que el cos podia pertànyer a la desapareguda d'Ullastrell.

stats