Successos

Ferit crític per una baralla amb un lladre que li havia robat el mòbil a Barcelona

La víctima va perseguir l'autor del robatori amb el cotxe i s'hi va enfrontar, però l'home va acabar fugint i va deixar la víctima molt malferida

ARA
2 min
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl robatori d'un telèfon mòbil a un home que esperava dins del cotxe per entrar al seu pàrquing a Barcelona va acabar ahir amb la víctima en estat crític a l'hospital. L'home, d'uns 60 anys, va perseguir el lladre, el va enxampar i s'hi va enfrontar, però va ser el que va sortir més malparat de la baralla: el van haver d'hospitalitzar per les múltiples contusions al cap que hauria rebut fruit de l'agressió de l'assaltant. Els Mossos d'Esquadra busquen l'agressor, que va fugir abans que arribessin les primeres patrulles policials.

Segons ha avançat El Periódico, els fets van tenir lloc a mitja tarda d'aquest dimarts al carrer Ciutat de Granada, al districte del 22@ de Barcelona, al costat de la plaça de les Glòries. La víctima era dins del cotxe, esperant que s'obrís la porta del pàrquing per entrar-hi. Un lladre, que alguns veïns que van presenciar els fets apunten que anava en bicicleta o en patinet, va aprofitar que l'home tenia abaixada la finestreta per prendre-li el mòbil.

Després del robatori, segons expliquen els Mossos d'Esquadra, la reacció de la víctima va ser agafar el cotxe i perseguir el lladre per recuperar l'aparell. L'home va aconseguir interceptar l'atracador amb el cotxe uns metres més enllà, va baixar del vehicle i, segons confirmen fonts policials, tots dos es van barallar al carrer. Testimonis dels fets consultats per aquesta redacció apunten que la víctima del robatori va acabar amb la cara inflada i la roba esquinçada a causa dels diversos cops que li hauria clavat el seu agressor, que va fugir ràpidament.

Quan van arribar les primeres patrulles policials, la víctima estava conscient, asseguda a terra, tot i que desorientada. Després d'una primera atenció per part dels agents, van arribar els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar l'home a l'hospital, on va ingressar ja en estat crític. Mentre continuen pendents de la seva evolució, els investigadors recullen testimonis dels fets per mirar de localitzar i arrestar el responsable del robatori i l'agressió.

Un cas similar

El cas d'aquest dimarts recorda el del turista d'origen canadenc mort el març passat després de precipitar-se des d'un pont a la ronda Litoral durant un atracament. En aquell cas, la víctima hauria caigut daltabaix després d'un forceig amb un grup de quatre lladres que intentaven robar-li. Els Mossos van poder identificar i detenir els homes, d'entre 19 i 21 anys, al mes de maig i els van responsabilitzar d'un robatori amb violència i un homicidi imprudent.

stats