Successos

Un home mata a ganivetades el seu fill d'11 anys a Sueca

L'acusat ja tenia una ordre d'allunyament vigent sobre la mare del menor

Ara
2 min
Façana de l'edifici on un home hauria matat el seu fill a la localitat valenciana de Sueca

BarcelonaUn home de 47 anys ha matat presumptament el seu fill, d'11, a ganivetades al seu domicili, a la localitat valenciana de Sueca, segons confirmen a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil, que asseguren que l'home ja està detingut. Els fets han passat cap a les dues del migdia. Els agents han rebut un avís del 112 i han desplaçat diverses dotacions de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Sueca fins al domicili, però quan han accedit a l'immoble ja hi han trobat el menor sense vida.

Tot indica que l'avís l'ha donat la mare del nen, que s'havia desplaçat al domicili de l'home per recollir el fill, que havia passat el cap de setmana amb el pare. A l'intentar accedir a l'interior, però, ningú no li ha obert la porta. Segons ha detallat la Guàrdia Civil, l'home hauria fet servir un ganivet de cuina per perpetrar el crim. Els agents també han explicat que el detingut ja tenia una ordre d'allunyament vigent sobre la dona i mare del nen.

Fins al lloc dels fets també s'hi ha desplaçat un equip mèdic d'emergències, mobilitzat pel Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) a petició de la Guàrdia Civil i la Policia Local, segons han informat fonts de la conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana. Els efectius sanitaris han confirmat la mort del menor i també han atès la mare i l'àvia de la víctima.

L'arrestat ha sigut traslladat a la caserna de la Guàrdia Civil de Sueca, on a hores d'ara continua detingut en espera de passar a disposició judicial. Si es confirma, aquest seria el primer menor assassinat per violència masclista aquest 2022 i el número 47 des de 2013, segons les dades del govern espanyol.

stats