Violència masclista

Un home mata la seva dona i la seva filla de sis anys a Madrid

L'agressor ha intentat suïcidar-se i ha acabat hospitalitzat amb talls a les cuixes, al coll i al tòrax

ARA
1 min
Els serveis d'emergències no han pogut fer res per salvar la vida de la dona i la nena

BarcelonaUn home de 39 anys ha matat aquest diumenge a la nit la seva parella, de 29 anys, i la filla que tots dos tenien en comú, de sis, amb una arma blanca a Móstoles, a Madrid, i després ha intentat suïcidar-se. Els fets han passat al domicili on vivien tots tres, segons han confirmat els serveis d'emergències de la Comunitat de Madrid.

El mateix agressor ha confessat els assassinats a diversos coneguts, segons recull l'agència Efe. Aquestes persones s'han presentat al domicili i davant la negativa de l'home d'obrir-los la porta, han decidit finalment trucar al 112. Els serveis d'emergència, però, no han pogut fer res per salvar la vida a la dona ni la nena, que ja eren mortes. L'home, en canvi, tenia diverses ferides al tòrax, a les cuixes i al coll, també produïdes per una arma blanca, i ha estat traslladat, en estat greu, a l'Hospital Puerta de Hierro.

Un grup especialitzat en homicidis de la policia espanyola s'ha fet càrrec de la investigació i aquesta mateixa nit la policia científica ja ha fet la primera inspecció ocular del lloc.

Si aquest cas es confirma com un nou cas de violència masclista ja seran 37 les dones mortes a mans de les seves parelles o exparelles aquest 2022. La xifra s'eleva fins a 1.167 dones assassinades des del 2003, quan es va començar a fer el registre. El telèfon 016 atén totes les víctimes de violència masclista durant les 24 hores del dia en una cinquantena d'idiomes diferents.

stats