Successos
Societat Successos 22/06/2023

Mor atropellat un nen d'un any al centre de Barcelona

Una furgoneta el va envestir en un carrer peatonal del Born

ARA
1 min
Una ambulància, en una imatge d'arxiu.

BarcelonaUn nen d'un any ha mort a l'hospital després que aquest dimecres fos atropellat per una furgoneta al centre de Barcelona. La criatura va resultar greument ferida i el Sistema d'Emergències Mèdiques el va traslladar a un centre sanitari, on ha acabat perdent la vida. Els fets van passar a l'encreuament entre els carrers Allada-Vermell i Carders, al barri del Born de Barcelona. Es tracta d'una zona peatonal on hi poden circular alguns vehicles, com els transportistes. L'accident va ser a les 20:40 hores d'aquest dimecres i el conductor de la furgoneta va donar negatiu a les proves d'alcohol i drogues que li va realitzar la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar dotacions de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana per investigar les causes del sinistre. De moment, no n'han trascendit més detalls oficials. Segons un testimoni consultat per l'ARA, la furgoneta circulava pel carrer Carders i el nen anava acompanyat dels seus pares. De cop, la criatura s'hauria separat de la seva família i el vehicle la va atropellar. Aquest testimoni ho qualifica de "totalment accidental".

El nen d'un any és la dotzena víctima mortal per accident de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any. La meitat, sis, eren vianants i quatre, motoristes. Els dos restants eren conductors de patinet elèctric. Només aquest mes de juny, quatre persones han mort en un sinistre.

stats