Successos

Mor l'home que es va encarar al lladre que li havia robat el mòbil a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra continuen buscant el responsable del robatori i l'agressió

2 min
Una patrulla dels Mossos d’Esquadra, en una imatge d’arxiu.

BarcelonaEl robatori d'un mòbil dimarts a la tarda a la zona del 22@ de Barcelona ha acabat amb la víctima del furt morta a l'hospital. L'home, de 58 anys, va quedar ferit greu després de perseguir el lladre amb el cotxe i barallar-s'hi. Els serveis d'emergències van traslladar-lo a l'hospital, on el seu estat va empitjorar i estava ingressat en estat crític. Aquest divendres a la tarda ha mort, segons han informat els Mossos d'Esquadra, que continuen buscant el responsable del robatori i l'agressió posterior i que ja investiguen el cas com un homicidi.

Dimarts cap a les 18 h un veí del carrer Ciutat de Granada esperava assegut al volant del seu cotxe esperant que s'acabés d'obrir la porta del pàrquing per entrar-hi quan un home va aprofitar que tenia la finestreta oberta per robar-li el mòbil. La reacció de la víctima va ser perseguir el lladre amb el cotxe. El va interceptar uns metres enllà, abans d'arribar al semàfor. L'home va baixar del vehicle i es va encarar a l'atracador per mirar de recuperar el telèfon.

La baralla va acabar amb la víctima del robatori ferida i el lladre fugint del lloc –alguns veïns asseguraven que va marxar amb bici i d'altres amb patinet–. La víctima tenia la cara botida a causa dels cops rebuts i la roba esquinçada. Les primeres patrulles que el van atendre el van trobar assegut a terra, al lloc es va produir la baralla. Estava conscient i va poder explicar als agents els fets i algunes característiques del lladre. Uns minuts després van arribar els serveis d'emergències mèdiques i van decidir traslladar-lo a l'hospital. Des d'aleshores es trobava hospitalitzat en estat crític. Finalment ha mort aquest divendres a la tarda.

Precedent

És el segon robatori que acaba amb la víctima morta aquest any a Barcelona. El mes de març, un turista d'origen canadenc va morir després de precipitar-se des d'un pont a la ronda Litoral durant un atracament. En aquell cas, la víctima hauria caigut després d'un forcejament amb un grup de quatre lladres que intentaven robar-li. Els Mossos van poder identificar i detenir al maig els agressors, d'entre 19 i 21 anys, i els van responsabilitzar d'un robatori amb violència i un homicidi imprudent.

stats