Successos

Mor una menor després de patir un accident en bicicleta a Barcelona

El sinistre va tenir lloc diumenge al vespre al districte de les Corts

ARA
1 min
Ambulància del SEM

BarcelonaUna noia menor d'edat ha mort aquest dimarts a l'hospital després de patir un accident de trànsit al districte de les Corts. El sinistre es va produir el diumenge 17 març quan la noia, que anava en bicicleta, va topar amb un vehicle. Segons han confirmat fonts policials, el xoc "sembla totalment accidental". Les mateixes fonts confirmen que el conductor ha donat negatiu al control de drogues i alcohol.

L'accident es va produir diumenge passat cap a les nou de la nit a l'altura del número 128 de l'avinguda Madrid de Barcelona, i la Guàrdia Urbana ha obert una investigació per aclarir-ne les circumstàncies.

La jove és la quarta víctima mortal en accident de trànsit a Barcelona aquest 2024. La primera va ser un noi de 21 anys que va morir en un accident de cotxe a la ronda del Litoral el dia 1 de gener; la segona, el passatger de 32 anys d'una motocicleta a l'avinguda Meridiana, l'11 de gener, i la tercera, un motorista de 59 anys que va perdre la vida el 9 de febrer a la ronda del Litoral.

stats