Successos
Societat Successos 01/11/2022

Mor un noi assassinat a ganivetades a Salou

La Divisió d'Investigació Criminal ha obert una investigació per trobar l'autor de l'agressió

ARA
2 min
Vehícles del Servei d'Emergències Mèdiques, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home aquesta matinada a Salou. Els fets han passat aquest dilluns cap a les quatre, al carrer Valls d'aquest municipi del Tarragonès, prop d'una zona d'oci. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'ha desplaçat fins al lloc, però no ha pogut fer res per salvar la vida del noi de 19 anys, segons han detallat els Mossos d'Esquadra. Testimonis presencials han detallat que la víctima hauria estat ferit mortalment per una arma blanca.

El director de l'hotel Salou Beach, Raul Casalini, ha explicat a l'ACN que la víctima ha caigut a terra just davant del seu establiment. Segons ha detallat Casalini, ha sigut un treballador del recinte qui ha trucat al 112 quan ha vist que l'individu estava ple de sang. "El noi amb prou feines parlava" i els agents han tallat el carrer fins a les 9 del matí per intentar aclarir els fets, ha afirmat el director. "És un accident greu per la imatge que volem donar de Salou, de destí de turisme familiar", ha afegit l'empresari.

L'Emma i la Maria, dues clientes d'aquest hotel, s'han trobat amb el cadàver estès a terra quan tornaven de festa i amb el carrer tallat pels cossos policials i d'emergències. Elles han assegurat que no han vist cap baralla ni situació conflictiva per la zona d'oci durant la matinada d'aquest dimarts. "Estava tot molt tranquil, no hi havia mal ambient. Quan hem arribat no enteníem res, i hem dit fins aquí la nit", han afirmat.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos ha obert una investigació per determinar què hauria pogut motivar l'agressió i trobar l'autor dels fets. La investigació continua oberta i el cas està sota secret de sumari.

Tres assassinats en 24 hores a l'Estat

En total, tres joves han mort de forma violenta les últimes 24 hores a tot Espanya. A banda del cas de Salou, un noi de 28 anys ha mort de matinada en un tiroteig en un barri de Màlaga i un altre ha mort, també per ferides d'arma blanca, a la localitat sevillana de Palomares del Río. La policia investiga les circumstàncies dels fets.

stats