Successos

Un mort a trets i tres fugitius en furgoneta detinguts al Maresme

Els Mossos han trobat la víctima en una urbanització de Tordera i han interceptat el vehicle dels sospitosos a Mataró

ARA
1 min
Treballadors de la funerària s'emporten el cos de la víctima

BarcelonaUn home ha mort tirotejat aquest dissabte al matí a la urbanització de Sant Daniel de Tordera, al Maresme, i la policia ja ha detingut tres persones que fugien en una furgoneta per la seva presumpta implicació en el crim. Pels volts de les onze del matí, els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís d'una baralla en un bloc de pisos d'aquesta urbanització, situada al nord-est de Tordera, i quan hi han arribat s'han trobat un home estès a terra amb ferides d'arma de foc que, tot i els esforços del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), ha acabat morint.

La policia ha muntat llavors un dispositiu de cerca que ha localitzat tres homes que fugien en una furgoneta negra per la B-40, a l'altura de Mataró. Els agents han interceptat el vehicle i els han arrestat a tots tres. Tenen 34, 35 i 48 anys i, a hores d'ara, no es descarta que hi pugui haver més persones implicades en els fets. Els Mossos han obert una investigació sobre aquesta mort i, segons ha avançat la periodista Anna Punsí i confirmen fonts policials, una de les hipòtesis és que es tracti d'un crim relacionat amb el tràfic de drogues.

Segons ha pogut saber l'ACN, en el tiroteig també ha resultat ferit un altre home, que es recupera satisfactòriament a l'hospital, i un gos. L'animal ha hagut de ser operat i no es tem per la seva vida.

stats