Successos
Societat Successos 18/05/2023

Presó provisional per a l'home que grapejava i petonejava menors al barri de les Corts de Barcelona

Els Mossos l'han detingut dues vegades en quatre dies per cinc fets delictius

2 min
Els Mossos d'Esquadra a la Ciutat de la Justícia

BarcelonaUn jutjat de guàrdia de Barcelona ha decretat aquest dijous presó provisional per a l'home que, tal com va explicar aquest diari, va posar en alerta el barri de les Corts per haver grapejat i petonejat menors en ple carrer. Finalment, després que dilluns els tribunals el deixessin en llibertat amb càrrecs per una primera detenció, aquesta vegada quedarà privat de llibertat, una mesura que demanaven diverses famílies del barri preocupades per tornar a veure'l pel carrer.

Va ser dimarts quan el van detectar un altre cop al barri i això va disparar les alarmes dels grups de pares de diferents centres escolars de la zona. Feia tres dies que corrien missatges explicant què havia fet i amb una foto seva. Dissabte, l'home s'havia acostat a un nen de nou anys i l'havia intentat tocar. A més, deia que se'l volia emportar. Tot va passar davant d'una fleca i la treballadora ho va evitar. L'home se'n va anar, però no va tardar gaire a tornar a actuar: pocs minuts després es va acostar a un altre nen que anava amb la mare i el va començar a grapejar i a petonejar. Va ser en aquell moment que els Mossos d'Esquadra el van aconseguir detenir. La preocupació de les famílies va augmentar quan van trobar-lo al carrer dos dies més tard perquè havia quedat en llibertat amb càrrecs.

Els Mossos, conscients que podria reincidir, van muntar un operatiu especial per frenar-lo. A l'hora d'entrada i de sortida de l'escola, hi havia agents vigilant que no hi anés. Així i tot, hi va tornar. Dimarts al matí va abraçar al mig del carrer un nen de tres anys que anava amb la mare. La dona va agafar la criatura i es va posar a córrer. Els Mossos van rebre l'avís i van començar a buscar-lo. Cap a les 15 hores, un agent de paisà el va veure i el va començar a seguir. De cop, l'home es va acostar a una noia menor i li va fer tocaments. Tot seguit, va anar cap a un nen i li va fer un petó. L'agent de paisà el va detenir immediatament.

Després d'haver actuat cinc cops i que els Mossos l'hagin detingut dues vegades, finalment ha entrat en presó provisional aquest dijous.

stats