Successos
Societat Successos 06/12/2022

Segrestada i agredida sexualment en una cabanya a Terrassa

Els Mossos d'Esquadra han alliberat, aquest dissabte al migdia, una noia que feia dies que estava retinguda per la seva exparella

ARA
1 min
Un vehicle dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han alliberat, aquest migdia, una jove que feia dies que estava segrestada en una cabanya en una zona boscosa de Terrassa. L'home que la retenia, que és l'exparella de la víctima, segons fonts coneixedores, ha quedat detingut i se l'acusa, a més de detenció il·legal, d'haver-la agredit sexualment durant el captiveri. La noia estava tancada a la cabanya des de finals de novembre, segons fonts policials citades per l'agència Efe, i, un cop alliberada, ha sigut traslladada a un centre hospitalari, on se li ha fet un reconeixement mèdic. Va ser la mare de la noia la que va posar en alerta ahir la policia sobre la seva desaparició i la que va aportar informació que va acabar conduint els agents cap al lloc on estava tancada.

L'home que l'ha segrestat, que era a la cabanya quan hi ha arribat la policia, té 35 anys i està acusat d'agressió sexual, detenció il·legal, amenaces i lesions. Té una cinquantena d'antecedents policials.

Segons expliquen fonts policials a l'ARA, els Mossos van rebre l'alerta de la desaparició ahir dilluns, però les primeres investigacions no els van conduir fins a la cabanya. I no ha sigut fins avui, quan s'ha presentat la denúncia pels fets i la família ha aportat noves dades, que els agents han pogut localitzar la noia i detenir el seu presumpte segrestador. La detenció s'ha produït poc abans de la una del migdia a prop nucli de les Fonts, a Terrassa.

stats