Successos

Sis detinguts per una agressió sexual a la Barceloneta

Els Mossos investiguen el rol que hauria tingut cadascun dels arrestats en l'atac de dijous a la nit

ARA
1 min
Un cotxe patrulla dels Mossos en una imatge d’arxiu.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut sis joves aquest matí per la seva presumpta participació en l'agressió sexual a una noia, la nit de dijous a divendres al barri de la Barceloneta. Segons han confirmat fonts policials a l'ARA, la víctima ha presentat denuncia aquest mateix matí. La noia va ingressar divendres a l'Hospital Clínic amb una intoxicació etílica i quan ha rebut l'alta, aquest matí, ha explicat els fets a la policia, que ha pogut localitzar i detenir els sospitosos.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir el rol que hauria tingut cadascun dels arrestats en aquesta possible agressió sexual en grup. De moment els detinguts estan a l'espera de passar a disposició judicial. Segons informa El Periódico, quan la noia va ingressar a l'hospital va assegurar que no recordava res del que havia passat la nit abans perquè havia perdut el coneixement. Però quan va anar recuperant la memòria va relatar que havia sigut víctima d'una agressió sexual i va dir que era capaç d'identificar els implicats i que sabia on localitzar-los. Per això, un cop donada d'alta, va anar a la comissaria dels Mossos a denunciar els fets.

Aquesta agressió sexual ha passat just la mateixa setmana que l'Ajuntament de Barcelona ha informat que les dades de fets delictius evidencien que la violència sexual és un dels tipus de delictes que més s’han disparat, amb un 31% d'augment d’agressions sexuals i un 11% més d’abusos respecte al 2019.

stats