Societat 15/10/2011

Tarragona organitzarà els Jocs del Mediterrani del 2017

L'elecció s'ha anunciat aquest dissabte a la ciutat turca de Mersin. Els tarragonins ho celebren amb crits d'alegria al centre de la ciutat

Ara
1 min
L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, acompanyat del president del COE, Alejandro Blanco; l'atleta Natàlia Domínguez i la membre del COE, Teresa Zabell. ACN

BarcelonaTarragona organitzarà els Jocs del Mediterrani del 2017 després d'imposar-se avui a la candidatura egípcia d'Alexandria. La decisió s'ha anunciat aquest dissabte al matí en un acte a la ciutat turca de Mersin (Turquia), on s'han reunit els 25 països del Comitè Internacional dels Jocs del Mediterrani.

Els tarragonins han celebrat l'elecció de la ciutat com a seu dels Jocs del Mediterrani del 2017, ja que suposaran una oportunitat econòmica per a la ciutat. La plaça Imperial Tarraco, al centre de Tarragona, s'ha omplert de ciutadans i voluntaris per celebrar amb crits d'alegria l'elecció. L'alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, no ha pogut contenir l'emoció en confirmar-se l'elecció de Tarragona. Els Jocs, que reuneixen cada quatre anys esportistes de 24 països de la ribera mediterrània, celebraran a Tarragona (Tarragonès) la seva divuitena edició.

La candidatura de Tarragona va triomfar amb una proposta que inclou 30 esports i 13 seus esportives. Si es mantenen les dates previstes, els Jocs s'inauguraran el 30 de juny de 2017 i es clausuraran el 9 de juliol. Seran els tercers Jocs Mediterranis que se celebrin a l'estat espanyol, després dels de Barcelona 1955 i Almeria 2005.

stats