TEMPORAL
Societat 09/12/2010

La neu obliga a suspendre centenars de vols a Alemanya

A l'aeroport de Berlin Schönefeld no hi aterraran avions fins les 19 hores. A Frankfurt hi ha hagut centenars de cancel·lacions al llarg del dia

Ara
1 min
Una imatge de l'aeroport berlinès de Tegel, tot nevat

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Les fortes nevades que van caure ahir i que han caigut durant les últimes hores a Alemanya, sumades a les baixes temperatures que castiguen tot el país, estan provocant molts problemes als aeroports i a les carreteres que estan bloquejades pel gel.

Segons dades d'Eurocontrol, l'aeroport de Frankfurt ha hagut de cancel·lar centenars de vols al llarg del dia pel mal temps i un portaveu ha assenyalat a l'agència Efe que les cancel·lacions i els retards continuaran al llarg de tot el dia. D'altra banda, el dos aeroports de la ciutat de Berlín, Tegel i Schönefeld, estan patint molts retards per culpa del mal temps i en aquests moments a l'aeroport de Schönefeld no hi arriben vols i està previst que no n'aterri cap fins a les 19 hores.

Ahir a la nit, els principals aeroports del país, Frankfurt, els dos de Berlín i Munic, van haver de tancar ahir a la nit el tràfic aeri durant hores perquè les màquines llevaneus no podien treure la neu acumulada a les pistes després de les fortes nevades. Més de 2.000 persones van haver de dormir a l'aeroport de Frankfurt, molts en llits de campanya.

stats