Societat 02/07/2013

Els testimonis contradiuen la versió policial sobre el menor agredit a Tarragona durant la vaga del 14-N

Els quatre testimonis que han declarat davant del jutge neguen la versió dels Mossos sobre el cop de porra que va ferir el menor de 13 anys

Efe
1 min

TarragonaQuatre testimonis contradiuen la versió dels Mossos d'Esquadra sobre el menor de 13 anys ferit per una porra a Tarragona el dia de la vaga general del passat 14 de novembre.

Segons ha explicat avui l'advocat de la família del nen agredit, els quatre testimonis que van declarar dilluns davant del jutge van contradir, en les seves declaracions, la versió policial.

Els Mossos van obrir un expedient informatiu per aclarir els fets i en un comunicat informaven que "el rebot de la defensa en la motxilla d'un perseguit ha tocat el cap d'un menor que estava darrere i fora de la visió de l'agent actuant". No obstant això, el jove a qui perseguien els agents va declarar que no havia notat cap cop a la motxilla. La noia que anava al costat del nen tampoc va veure aquesta successió de fets, si bé tots dos van coincidir a descriure la situació com a caòtica.

El mes d'abril passat van declarar tres agents dels Mossos implicats en els fets i en la posterior agressió a una noia, també menor d'edat, que els va recriminar que haguessin picat un nen sense motiu.

La família del menor estudia ampliar la denúncia per denegació d'auxili després de saber-se que la dona que va trucar a l'ambulància ho va fer per pròpia iniciativa, ja que ningú oferia ajuda.

stats