Societat 12/12/2019

Un home mor tirotejat mentre parlava amb un policia a Llinars

Els Mossos busquen l'autor, que ha fugit després de disparar

Pau Esparch
2 min
PEl lloc on ha ocorregut el tiroteig a Llinars del Vallès

BarcelonaTiroteig mortal a Llinars del Vallès prop de l'AP-7. Ha passat aquest vespre quan un individu ha disparat contra un home i un policia local que estaven parlant. L'home ha mort a causa dels trets. Els fets han tingut lloc a dos quarts de vuit a tocar de l'àrea de servei de l'autopista de Llinars –la que es coneix amb el nom de Montseny–. Sense que se sàpiga encara quina ha sigut la motivació, l'home, que anava vestit amb roba fosca i que portava un passamuntanyes, segons algunes fonts policials, ha obert foc contra la víctima mortal i també contra l'agent. El policia, que ha rebut almenys un impacte, s'ha salvat gràcies a l'armilla antibales que portava.

Els Mossos busquen l'autor del tiroteig, que ha fugit de la zona després de disparar amb una arma de foc curta. Els agents investiguen el cas i intenten trobar el sospitós amb la descripció que alguns testimonis n'han aportat. Pel que fa a l'home i l'agent que han rebut els trets, algunes fonts han explicat que el primer podria ser un confident de la policia. El segon és un caporal de la Policia Local de Llinars. Els dos s'havien reunit en un punt pròxim al pas de l'AP-7 per aquest municipi, on l'autor de l'homicidi ha executat els impactes de bala. Es desconeix si l'home, abans de disparar els trets, ha intercanviat algunes paraules amb els altres dos.

Pel que fa al recorregut de l'home que ha obert foc, algunes fonts han manifestat que estava fent fúting al voltant de la zona on s'havien reunit l'home i el policia. En un moment de la trobada, l'autor del tiroteig ha tret l'arma de foc curta i ha disparat almenys vuit trets. Els hauria rebut l'home que parlava amb l'agent, menys el que hauria impactat en l'armilla antibales del caporal.

Fugida per una zona forestal

Després de disparar, l'home ha marxat del tiroteig també fent fúting, segons fonts policials. L'autor de l'homicidi ha fugit per una zona forestal i hauria agafat una pista que porta a una carretera. Algunes fonts han apuntat que després hauria utilitzat un cotxe per abandonar ràpidament el lloc. De fet, aquest home estaria vinculat amb una banda criminal que fa servir vehicles d'alta gamma. La pista forestal per on ha fugit l'autor dels trets queda prop d'una carretera que connecta Llinars amb Vilalba Sasserra.

Els agents de l'àrea d'investigació criminal dels Mossos treballen per trobar l'home. La policia ha activat un dispositiu al voltant de Llinars per intentar localitzar-lo.

stats