Successos

Una dona embarassada perd el fill en un tiroteig a Sabadell

Quatre persones més acaben ferides en aquesta disputa durant un botelló

ARA
1 min
Una patrulla dels Mossos d'Esquadra a Barcelona

Barcelona Els Mossos d’Esquadra investiguen un tiroteig que ha passat aquesta matinada a Sabadell i que ha acabat amb cinc persones ferides: tres dones i dos homes. Una de les dones estava embarassada, en estat avançat de gestació, i a causa de les ferides ha perdut el fill que esperava. La disputa ha passat cap a dos quarts de dues de la matinada durant un botelló al carrer. L’autor dels trets ha disparat contra el grup, que estava en un polígon del municipi que acull la zona comercial coneguda amb el nom de Via Sabadell.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat tres unitats per atendre els ferits. Tots han hagut de ser traslladats a centres sanitaris per rebre assistència mèdica. Fins ara no consta que s’hagi identificat ni detingut l’agressor, que hauria fugit del lloc després del tiroteig. Pel que fa a la investigació, els Mossos volen determinar si es tracta d’una revenja entre bandes o d’una disputa sentimental, a part de determinar la relació entre els implicats.

L’Ajuntament de Sabadell ha apuntat que la zona on ha passat el tiroteig acostuma a reunir persones que hi beuen alcohol a la nit, quan la majoria dels establiments estan tancats. Segons el consistori, la pràctica dels botellons en aquest espai ha crescut els últims mesos.

stats