Societat 31/03/2014

Cinc hores de cua a la ronda Litoral de Barcelona per l'incendi d'un autobús urbà

L'autocar anava sense passatgers i s'ha calcinat completament a l'altura del Fòrum. Diversos accidents i la pluja han provocat fortes retencions als accessos a l'àrea metropolitana de Barcelona

Acn
1 min

BarcelonaL'incendi d'un autobús urbà a la Ronda Litoral ha provocat aquest dilluns més de cinc hores de cua i retencions a l'altura del Fòrum. El bus, de l'empresa Tusgsal, anava sense passatgers i s'ha calcinat completament a tocar de la sortida 26, entre els quilòmetres 4,5 i 5 de la B-10. No hi ha hagut ferits.

L'avís de l'incendi s'ha rebut pels voltants de les 06.45 hores, i quatre dotacions dels Bombers de Barcelona han treballat en les tasques d'extinció, que s'han allargat durant dues hores. El sinistre ha provocat cues quilomètriques en hora punta a la ronda Litoral –de fins a 6 quilòmetres– i, de retruc, al nus de la Trinitat, on un altre accident a la B-58 ha complicat encara més el trànsit.

Dos accidents més a la C-58 i a la B-10 i la pluja han complicat molt aquest matí els accessos a l'àrea metropolitana de Barcelona.

Han destacat, especialment, els 15 quilòmetres de retenció a l'A-2, a Pallejà; 12 de congestió a la ronda Litoral i 11 quilòmetres d'aturades a la ronda de Dalt.

Per altra banda, s'ha vist agreujada la circulació de la C-33 i de la C-58, amb 6,5 quilòmetres de cua, a causa d'un xoc entre dos turismes i una moto al nus de la Trinitat d'entrada a Barcelona, sense conseqüències greus.

Un altre punt on s'han registrat retencions ha estat a la B-23, amb 7 quilòmetres de congestió a Esplugues de Llobregat.

stats