Notes de tall del curs 2021-2022: Consulta l'oferta de graus i les notes

Unportal i l’ARA us tornen a oferir les notes de tall i l’oferta actualitzada dels graus de les 12 universitats catalanes

1 min
El catàleg de  les universitats s’amplia amb més màsters   i postgraus

El web UNPORTAL i l’ARA us ofereixen les notes de tall del curs vinent de tots els graus que imparteixen les 7 universitats públiques de Catalunya i la UVic-UCC. 

També es pot consultar la totalitat de l’oferta d’estudis de grau de les 12 universitats catalanes (les 8 que participen del sistema de matrícula vinculat a les notes de tall i les 4 que utilitzen procediments d’admissió alternatius) del curs 2021-2022.

La informació es troba fent una cerca per paraula (metgessa, infermer, informàtic, mestra….), o a través del selector d’estudis, filtrant, si voleu,  per demarcació.

El selector de nota de tall us permetrà visualitzar les titulacions a les que es podrà accedir amb la qualificació que introduïu.

Disposeu de dos enllaços per visualitzar les pàgines de Nous graus, on trobareu els estudis que s’impartiran per primer cop el curs vinent, i Top-20, una selección de rànquings de graus impartits a preu públic. Un cop a la pàgina també podreu entrar a Top-10, la secció equivalent de centres privats. 

El web també proporciona accés a l’oferta d’FP per al curs vinent.

stats