Societat 13/08/2015

Troben en un riu els cadàvers de les dues noies desaparegudes a Conca

L'exparella d'una de les víctimes continua desaparegut

Ara
1 min
La policia va localitzar ahir els cossos.

BarcelonaEls cossos sense vida de les dues noies desaparegudes dijous passat a Conca van ser trobats ahir al vespre al riu Huécar. Sergio Morate, exparella d’una de les noies i principal sospitós, continua desaparegut. El riu Huécar, on s’han trobat els cadàvers, neix a uns tres quilòmetres de la localitat de Palomera, on la policia havia escorcollat ahir al matí una casa propietat de la família de Morate.

Els cossos de les noies van ser localitzats ahir per un home, que va avisar la policia ràpidament. La pista de les joves es va perdre dijous passat a la tarda, quan tenien pensat anar a casa de Morate, l’antiga parella d’una d’elles, Marina, perquè la noia recollís alguns efectes personals. El mateix dijous a la nit els familiars de les noies van presentar una denúncia per desaparició i divendres ho va fer la família de Sergio Morate, també desaparegut.

Concentració de suport

Les famílies han insistit sempre que les noies no van desaparèixer per voluntat pròpia. Ahir mateix, a la mateixa hora que es trobaven els cossos, centenars de persones es concentraven a Conca en suport de la família per denunciar la desaparició amb lemes com “Us trobarem” i “Marina, Laura, estem amb vosaltres”.

stats