Societat 29/10/2019

El cos trobat a Vilaverd és el de l'home que era a l'interior del bungalou arrossegat per la riuada

Els efectius d'emergències continuen buscant la seva mare i dos homes més, també desapareguts

Ara
2 min
Troben un altre cos durant les tasques de recerca dels desapareguts pels aiguats de la Conca de Barberà

BarcelonaEls efectius de recerca i rescat que des de fa una setmana pentinen la llera del Francolí per buscar les persones desaparegudes pel temporal de la Conca del Barberà han localitzat aquest dimarts al matí les restes d'un altre cos a la zona del pont de Vilaverd. La direcció de Protecció Civil ha confirmat que es tracta d'un dels dos ocupants del bungalou que es va emportar la riuada, un home de 43 anys. La seva mare, de 60 anys, que també era a l'interior de l'estructura, continua desapareguda.

Les tasques de recerca s'han concentrat en les últimes hores precisament a la zona de Vilaverd i Montblanc, on s'està treballant amb maquinària pesant per retirar el material que es va emportar la riuada i intentar localitzar els desapareguts.

Fins ara s'han localitzat quatre víctimes mortals del temporal que ja han estat identificades: el primer és un home arrossegat per la riera d'Arenys que va aparèixer a la platja l'endemà dels aiguats; el segon, un cos localitzat al port de Tarragona que corresponia a un home que viatjava en cotxe; el tercer, una persona localitzada a la Pobla de Mafumet, que era un sensesostre de qui no es tenia notícia de la seva desaparició però que hauria mort arrossegat per la riuada, i, finalment, l'home del bungalou de Vilaverd localitzat aquest dimarts.

Els efectius d'emergències continuaran buscant la resta de desapareguts dels quals es té constància que van resultar afectats pels aiguats: la mare d'aquest home de Vilaverd, que també era a l'interior del bungalou; un veí de l'Espluga de Francolí que viatjava en el mateix cotxe que el desaparegut localitzat mort a Tarragona, i un camioner belga.

stats