Societat 28/10/2019

El cos trobat diumenge no correspon a cap dels denunciats com a desapareguts pels aiguats

Els equips d'emergència continuen buscant quatre persones

Ara
2 min
Continua la recerca de tres desapareguts en els aiguats

BarcelonaEls bombers que treballen en el dispositiu de recerca dels desapareguts pels aiguats que van afectar Catalunya la setmana passada van trobar ahir el cos d'un home a la Pobla de Mafumet però, fets els treballs d'identificació del cadàver, es descarta que sigui el de cap de les quatre persones denunciades com a desaparegudes. Les primeres informacions apunten, segons fonts policials, que es tracta d'un home sense sostre que vivia en alguna mena de barraca a la llera del Francolí, a l'alçada de Constantí. De moment, però, la policia no estableix els aiguats com a causa oficial de la seva mort.

Els equips de rescat continuen buscant un home que viatjava en un vehicle per l'Espluga de Francolí amb un veí de Prades, el cadàver del qual es va localitzar al port de Tarragona; un camioner belga, i una dona de 69 anys i el seu fill de 42 que s’allotjaven en un bungalou de Vilaverd, a la Conca de Barberà, que va ser arrossegat pels aiguats.

L'operatiu d'aquest dilluns se centrarà en revisar els punts on s'hagin detectat possibles indicis de la presència dels desapareguts. Es preveu utilitzar maquinària pesant per desbrossar alguns trams a Montblanc i Vilaverd. Les tasques de recerca es van centrar ahir de manera intensiva en els marges del riu Francolí, 43 quilòmetres des de l'Espluga fins a la desembocadura. I és aquí on un grup de bombers van trobar el cos sense vida d'un home, a la Pobla de Mafumet.

La primera víctima mortal confirmada del temporal va ser un home que va ser arrossegat per la riera a Arenys de Munt, el cos del qual es va localitzar dimecres a la platja de Caldes d'Estrac. La setmana passada, al port de Tarragona, també es va trobar el cos d'un home que circulava en un vehicle a l'Espluga de Francolí.

stats