Societat 14/12/2013

Mor un matrimoni i els seus dos fills en caure la furgoneta en què viatjaven al riu Ter

El greu accident ha passat a la C-17, a les Llosses. Els serveis d'emergències han hagut d'atendre tres persones més per hipotèrmia que s'han llançat al riu per auxiliar els accidentats

Ara
1 min
El vehicle ha caigut al riu Ter amb les quatre víctimes a dins. ACN

GironaUn matrimoni i els seus dos fills han mort aquest dissabte després que la furgoneta on anaven caigués al riu Ter a la C-17, al terme municipal de les Llosses (Ripollès).

La família, veïna d'Aiguafreda, anava a Campdevànol, on els nens tenien un partit de futbol. Ara s'investiguen les causes que han provocat de l'accident.

Segons han informat des del Servei Català de Trànsit, els fets han passat a un quart d'una del migdia al quilòmetre 85,6 de la C-17. A més, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès tres persones més que s'han llançat al riu per auxiliar els accidentats i que presentaven signes d'hipotèrmia.

En l'accident hi han intervingut vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del SEM. Els Mossos d'Esquadra donen pas alternatiu a la C-17 entre Montesquiu i les Llosses.

stats