Societat  /  Turisme 21/12/2021

Turisme de Barcelona representarà Europa al comitè executiu de l'Organització Mundial del Turisme

El secretari general de l'OMT, Taleb Rifai, ha lloat la fortalesa de la marca Barcelona

Ara
1 min
Les cançons ja no estimen Barcelona

BarcelonaTurisme de Barcelona representarà tot Europa al comitè executiu de l'Organització Mundial del Turisme (OMT). L'elecció s'ha aprovat i ratificat en el transcurs de la primera reunió plenària de membres afiliats de l’OMT, que se celebra des d’ahir fins el 16 de setembre a Chengdu, a la Xina. L’actual secretari general de la OMT, Taleb Rifai, va lloar ahir que la capital catalana no es vegi afectada pels atemptats del 17 d’agost a Barcelona i a Cambrils a causa de la fortalesa de la seva marca i de l’activitat que genera.

En aquest sentit, el president del Consorci, Joan Gaspart, ha volgut agrair el suport rebut i ha subratllat la reacció positiva de la ciutat i el retorn ràpid a la normalitat després dels fets del mes d’agost. Dijous, l’Assemblea elegirà el nou secretari general i divendres tindrà lloc l’elecció de la vicepresidència, lloc al qual també aspira el consorci de Turisme de Barcelona. En tot cas, la designació com a membre del comitè executiu "ja suposa tot un suport a la tasca realitzada en els últims anys pel consorci de promoció de la ciutat", segons ha celebrat el consorci a través d'un comunicat.

En aquesta 22a Assemblea de l’OMT hi estan participant delegacions de més de 150 països, que representen més de 500 organitzacions de l’àmbit públic, privat, no governamentals, educatives, etc., que formen part de l’organització. Aprofitant aquesta trobada, la delegació de Turisme de Barcelona, encapçalada per Joan Gaspart i pel subdirector Ignasi Delàs, han explicat que l’activitat a la ciutat es desenvolupa amb normalitat i que el sector empresarial continua treballant amb la dedicació, intensitat i professionalitat que una activitat com aquesta requereix.

stats