Societat 22/01/2015

TV3 no emetrà l'entrevista amb la dona del guàrdia urbà ferit el 4-F, a petició d'ella

Rosa García demana al programa '.Cat' que no emeti la conversa "per motius familiars"

Ara
1 min
L'entrevista d'Ariadna Oltra a la dona de l'agent de la Guàrdia Urbana ferit el 4-F

BarcelonaDavant la gran expectació i interès que ha despertat el documental 'Ciutat morta', el programa de TV3 '.Cat' va anunciar ahir que entrevistarien en exclusiva a la dona del guàrdia urbà que va quedar tetraplègic, Rosa García. A l'entrevista –que ja estava gravada– la presentadora del programa, Ariadna Oltra, i García parlaven sobre com està vivint la família el ressò generat per l’emissió del documental. Finalment, TV3 ha decidit no emetra-la a petició de la dona de l'agent, que al·lega "motius familiars".

Davant d'aquests fets, el programa ha anunciat aquest matí que emetran el vídeo del testimoni encaputxat de 'Ciutat morta', que diu que sap qui va ferir amb un test l'agent.

Al programa hi intervindran l'exregidor de Ciutat Vella l’any 2006, Carles Martí; el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn; el codirector del documental 'Ciutat Morta', Xavier Artigas; la mare de Rodrigo Lanza, Mariana Huidobro i el membre de la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona del Col·legi d’Advocats, Jaume Asens, entre d'altres.

stats