Societat 03/07/2019

La Urbana porta al jutge un atac homòfob contra dues noies a Barcelona

Un home begut va insultar-les i agredir-les mentre eren en una terrassa amb el seu fill

Efe
1 min
Algunes de les pintades que van fer l’últim diumenge de gener al centre LGTBI de Barcelona.

BarcelonaLa Guàrdia Urbana de Barcelona ha remès al jutge un suposat atac homòfob contra una parella de noies a qui un home en estat d'embriaguesa va insultar, amenaçar i pegar en presència del fill d'elles dues. Segons ha avançat el digital 'Crónica Global' i han confirmat fonts municipals, els fets van tenir lloc dilluns passat, quan l'home va ser interceptat per la Guàrdia Urbana després d'atacar les noies. Els agents li atribueixen els delictes d'amenaces, maltractament lleu i vulneració dels drets fonamentals.

L'home va anar a la terrassa d'un bar on hi havia la parella amb el seu fill, de quatre anys, va començar a recriminar-los que tinguessin descendència i va insultar-les fins al punt d'arribar a amenaçar-les dient: "Us mataré, 'bolleras'".

A més, l'home va agafar una de les dues dones, la va sacsejar i li va torçar el braç, fins que va intervenir una patrulla de la Guàrdia Urbana, que va aconseguir posar fi a la situació i, després de dur a terme diverses diligències, ha remès el cas al jutjat de guàrdia de Barcelona.

stats