Publicitat
Publicitat

VAGA DE L'ENSENYAMENT

Els sindicats ja qualifiquen "d'èxit" el seguiment de la vaga de l'ensenyament

Els sindicats han xifrat el seguiment al voltant del 60%, una bona xifra, diuen, tenint en compte la situació econòmica de les famílies

Els sindicats majoritaris del sector de l'Ensenyament han qualificat d'èxit el seguiment de la jornada de vaga convocada per aquest dimarts en contra de les retallades en educació i l'han xifrat al voltant del 60%.

El sector diu que és una bona xifra, han dit, tenint en compte la situació econòmica de les famílies, i les mobilitzacions anteriors. Han assegurat que la comunitat educativa està conscienciada per lluitar per evitar que les retallades afectin la qualitat de l'ensenyament públic a Catalunya. Des de CCOO, Montse Ros diu que mai l'educació ''no havia tingut una agressió com aquesta'' i per això calia sortir al carrer a protestar en contra de les retallades.

Des d'UGT, Roser Font, ha qualificat la vaga d''històrica'' perquè ha aconseguit unir professionals, pares i mares i estudiants i per tant, s'ha demostrat que tota la comunitat educativa s'ha adonat que l'escola pública és ''la cosa de tots i l'hem de defensar plegats''. Font ha xifrat en un 60% el seguiment de la vaga, i ha destacat el 100% que creu que hi ha hagut en el sector del lleure.

Per la seva banda, Rosa Cañadell, d'USTEC-STEs, ha anunciat que aquesta no serà l'última mobilització del sector.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de