VAGA DE L'ENSENYAMENT
Societat 22/05/2012

Els sindicats ja qualifiquen "d'èxit" el seguiment de la vaga de l'ensenyament

Els sindicats han xifrat el seguiment al voltant del 60%, una bona xifra, diuen, tenint en compte la situació econòmica de les famílies

Acn
1 min

BarcelonaEls sindicats majoritaris del sector de l'Ensenyament han qualificat d'èxit el seguiment de la jornada de vaga convocada per aquest dimarts en contra de les retallades en educació i l'han xifrat al voltant del 60%.

El sector diu que és una bona xifra, han dit, tenint en compte la situació econòmica de les famílies, i les mobilitzacions anteriors. Han assegurat que la comunitat educativa està conscienciada per lluitar per evitar que les retallades afectin la qualitat de l'ensenyament públic a Catalunya. Des de CCOO, Montse Ros diu que mai l'educació ''no havia tingut una agressió com aquesta'' i per això calia sortir al carrer a protestar en contra de les retallades.

Des d'UGT, Roser Font, ha qualificat la vaga d''històrica'' perquè ha aconseguit unir professionals, pares i mares i estudiants i per tant, s'ha demostrat que tota la comunitat educativa s'ha adonat que l'escola pública és ''la cosa de tots i l'hem de defensar plegats''. Font ha xifrat en un 60% el seguiment de la vaga, i ha destacat el 100% que creu que hi ha hagut en el sector del lleure.

Per la seva banda, Rosa Cañadell, d'USTEC-STEs, ha anunciat que aquesta no serà l'última mobilització del sector.

stats