Societat 08/08/2019

L'amiga de la noia agredida en grup a Benidorm també denuncia haver patit abusos

Els cinc turistes francesos detinguts han de passar en les pròximes hores a disposició judicial

Efe
1 min
Imatge d'arxiu de les protestes contra la sentència de La Manada.

AlacantL'amiga de la noia que va denunciar haver estat violada per un grup de cinc turistes francesos d'entre 18 i 19 anys també ha presentat una denúncia per haver estat víctima d'abusos sexuals. La noia, que també és noruega i té 20 anys, com la primera denunciant, ha assegurat que els homes li van fer tocaments sense el seu consentiment.

Els cinc arrestats per l'agressió sexual en grup han de passar a disposició de la jutge del cas en les pròximes hores, que haurà de decidir sobre la seva situació. Dimecres la Guàrdia Civil els va portar a l'apartament on s'hauria produït l'agressió sexual per fer-hi una inspecció ocular i un escorcoll. Els va assistir un advocat del consolat francès.

Les dues noies havien conegut els detinguts a través d'Instagram i van quedar amb ells a Benidorm, on els arrestats s'allotjaven en un apartament. L'agressió sexual en grup s'hauria produït en una de les estances, on la víctima era amb tres dels arrestats. L'amiga de la noia era en una altra habitació amb els altres dos detinguts i va aconseguir escapar del pis. Ara els ha denunciat per abusos. Les dues joves van anar de matinada a l'hospital i van denunciar juntes l'agressió sexual i els abusos.

Gràcies a la informació facilitada per les víctimes, i amb les dades dels perfils d'Instagram, la Guàrdia Civil va detenir els cinc nois la mateixa matinada dels fets amb la col·laboració d'un gendarme francès destinat durant l'estiu a Benidorm dins d'un programa policial d'intercanvi.

stats