Successos

Detenen un menor per una agressió sexual a una nena d'uns 10 anys a Reus

El noi ha quedat en llibertat amb càrrecs

ARA
1 min
Un cotxe del Mossos d'Esquadra. / ARXIU

BarcelonaLa Guàrdia Urbana de Reus ha informat que dilluns passat va detenir un menor que hauria fet tocaments a una nena de 9 anys. Segons ha avançat el Diari de Tarragona, els fets van passar diumenge 22 de maig, en un parc de la capital del Baix Camp on el presumpte agressor i la víctima van coincidir i on ell hauria comès l'agressió sexual.

El pare de la menor, després que la nena li expliqués el que havia passat, va alertar la Guàrdia Urbana, que va identificar el noi i el va aconseguir detenir dilluns 23, l'endemà dels fets, al carrer Velers de la ciutat. El detingut va ser derivat als Mossos d'Esquadra i a la Fiscalia de Menors, segons han explicat fonts policials, i ha quedat en llibertat amb càrrecs. A la víctima la van traslladar a l'Hospital Sant Joan de Reus per fer-li un reconeixement mèdic.

El mes passat hi va haver un cas similar a Tarragona amb un detingut de 13 anys acusat d'agressió sexual a una altra menor i d'haver-li robat el telèfon mòbil. La noia, de 15 anys, va denunciar ella mateixa els fets als Mossos d'Esquadra.

stats