Violència sexual

Detinguts dos 'tiktokers' a Madrid per haver agredit sexualment almenys quatre menors després de drogar-les

Els arrestats, que es fan dir Petazetaz a les xarxes, també gravaven les víctimes i un d'ells ha ingressat a presó provisional

ARA
2 min
Imatge del perfil d'instagram dels Petazetaz

BarcelonaLa Policia Nacional ha detingut a Madrid dos tiktokers per haver agredit sexualment almenys quatre menors d'edat, a qui presumptament subministraven estupefaents per anul·lar la seva voluntat. Els arrestats es fan dir Duo Petazetaz a les xarxes socials i van arribar a sumar 440.000 seguidors només a Tiktok, segons informa Efe. La policia ha explicat que els dos homes, de 21 i 34 anys, feien servir la seva popularitat per atraure les noies fins a l'habitatge d'un d'ells, al districte madrileny de Villa de Vallecas. Allà, primer les feien participar en jocs que implicaven el consum de drogues i, quan ja no eren conscients del que passava, les agredien sexualment.

Segons informa la policia, els dos influencers gravaven les agressions amb els seus mòbils i amb diverses càmeres que hi havia instal·lades per la casa, tal com han pogut comprovar durant l'entrada i l'escorcoll de l'habitatge. Els investigadors no han pogut acreditar que després compartissin aquests continguts amb terceres persones. Ara bé, sí que han expressat a Efe la seva preocupació pel "degoteig de casos" i per la vulnerabilitat de les víctimes, que, atretes per la seva popularitat, contactaven amb els agressors.

La investigació va començar el mes de desembre, després que la policia rebés una denúncia d'una de les noies. Amb les primeres indagacions, van descobrir que hi podria haver més víctimes, i fins ara n'han localitzat fins a quatre, totes menors. Amb els dos presumptes agressors identificats, el 24 de gener passat els agents van establir un dispositiu per localitzar-los i els van detenir. A un se li imputen dos delictes d'agressió sexual, cinc contra la salut pública i un de violació, exhibicionisme i pornografia infantil. Al segon se l'ha detingut per un delicte d'agressió sexual. L'autoritat judicial va decretar l'ingrés a la presó provisional d'un d'ells. Segons Efe, però, va sortir-ne la setmana passada.

La mateixa agència ha detallat que les mateixes víctimes (però a través d'un tercer) haurien relatat que el detingut més gran, de 34 anys, els demanava mantenir relacions sexuals amb ell i, si es negaven, els exigia el sexe com a pagament per les drogues consumides. La policia investiga si aquestes agressions s'haurien comès des de l'estiu.

Telèfons 24 hores contra les violències masclistes

Telèfons 24 hores contra les violències masclistes

(gratuïts i confidencials)

Generalitat de Catalunya

Emergències

Mossos d’Esquadra

900 900 120 / 016

112

601 00 11 22

(WhatsApp)

Telèfons 24 hores

contra les violències masclistes

(gratuïts i confidencials)

Generalitat de Catalunya

900 900 120 / 016

Emergències

112

Mossos d’Esquadra

601 00 11 22

(WhatsApp)

Telèfons 24 hores contra

les violències masclistes

(gratuïts i confidencials)

Generalitat de Catalunya

900 900 120 / 016

Emergències

112

Mossos d’Esquadra

601 00 11 22

(WhatsApp)

stats