Violència sexual

Investiguen una agressió sexual amb "violència extrema" al Poble Espanyol

La víctima, una noia de 19 anys, ha estat traslladada a l'hospital i els Mossos encara no han fet cap detenció

ARA
1 min
Un cotxe del Mossos d'Esquadra. / ARXIU

BarcelonaL'avís ha arribat poc abans de les 5 de la matinada. Una noia de 19 anys ha estat brutalment agredida poc després de sortir d'una coneguda discoteca al recinte d'oci del Poble Espanyol de Barcelona. Els primers a atendre la jove han estat els vigilants de seguretat del mateix establiment que, en veure l'estat de la noia, també han trucat a la policia i als serveis d'emergència.

Una ambulància ha traslladat la jove fins a un centre hospitalari per tractar-li les ferides que ha patit durant l'atac. Els Mossos investiguen ara aquesta agressió violenta i busquen l'autor o autors dels fets. De moment la noia no ha pogut fer cap declaració a causa del seu estat de salut. Fonts coneixedores dels fets han explicat a Efe que l'agressor o agressors han utilitzat "una violència extrema".

De fet, la patronal de l'oci nocturn Fecasarm ja ha anunciat que es presentarà com a acusació popular en el cas, que ha considerat especialment greu per la violència de l'agressió. La patronal compara els fets succeïts aquesta nit amb l'agressió sexual que va patir una menor d'edat a Igualada (Anoia) la matinada de Tots Sants del 2021 i que va motivar que s'acusés el detingut de temptativa d'homicidi a més d'agressió sexual amb agreujant.

"Condemnem els fets i esperem que l'autor o autors siguin detinguts", ha dit el secretari general de Fecasarm, Joaquim Boadas. El representant del sector ha destacat que el local d'on va sortir la noia va actuar de manera "correcta" però no va poder fer més res perquè l'agressió va tenir lloc fora de l'establiment, a força metres de distància.

stats