Viatges
Societat 07/01/2023

La volta al món des de Barcelona

Dos creuers surten de la capital catalana per donar la volta a la Terra en un viatge que ha de durar quatre mesos

ARA
2 min
Els dos creuers atractas al port de Barcelona, a punt d'iniciar la volta al món.

BarcelonaDe Barcelona, al món. Dos vaixells de la companyia MSC Creuers han atracat aquest dissabte al port amb 114 catalans a bord per emprendre des d'aquí un viatge de 17 setmanes, 119 dies, a 53 destinacions de 33 països, un itinerari que donarà la volta al planeta Terra. La pandèmia va frenar en sec aquest tipus de travessies i amb aquests dos vaixells es reprèn l'activitat amb la primera sortida doble de la història i amb més passatgers espanyols que mai, ja que la seva presència s'ha quadruplicat des del 2020.

El de Barcelona és l'últim punt de recollida dels passatgers d'aquests dos creuers –MSC Magnífica i MSC Poesia–, que en escales prèvies a les ciutats italianes de Civitavecchia i Gènova, el 4 i 5 de gener, respectivament, i a la francesa de Marsella, el 6 de gener, van embarcar els primers turistes. A partir d'ara els dos vaixells emprendran rutes diferents, encara que durant els quatre mesos que dura el viatge, recalaran en punts com Rio de Janeiro, Buenos Aires, Valparaíso, San Francisco, Tòquio i Dubai.

Els passatgers de l'MSC Magnífica exploraran Amèrica del Sud, l'oceà Pacífic Sud, l'oceà Índic, seguiran amb la seva navegació fins a arribar al mar d'Aràbia, passaran pel Mar Roig i tornaran al Mediterrani travessant el canal de Suez. Per la seva banda, els de l'MSC Poesia descobriran Amèrica Central, la Costa Oest dels Estats Units, viatjaran cap a Oceania per després pujar per l'Oceà Pacífic amb destinació a les exòtiques costes del Japó i la Xina, i tornaran també al Mediterrani pel mar Roig i el canal de Suez.

A banda de disposar dels quatre mesos per fer el viatge, els passatgers que han iniciat aquesta travessia que farà la volta al globus terraqüi han de desemborsar com a mínim 100 euros per persona i nit de navegació. Aquest és el preu de mínims, que s'incrementa si es comencen a demanar extres o habitacions amb les millors vistes.

stats