Societat 20/07/2015

Una dona mor degollada per la taula d'un windsurfista a les Canàries

La dona feia submarinisme quan ha rebut el cop fatídic. L'home ha estat ingressat amb una crisi d'ansietat

Efe
1 min

Las Palmas de Gran CanariaAquest dilluns ha mort una dona de 31 anys a la platja del municipi de Santa Lucía de Tirajana, al sud-est de Gran Canària, a causa del tall que li ha fet al coll un windsurfista que l'ha atropellat amb la taula. L'accident ha tingut lloc mentre la dona feia submarinisme per agafar marisc.

Els metges del Servei d'Urgències Canari (SUC) han arribat a la zona alertats per diverses trucades que indicaven que un windsurfista havia colpejat amb la taula una dona, que estava sagnant. En arribar, els sanitaris del SUC només han pogut confirmar la mort de la dona, a causa de la gravetat del tall que tenia al coll.

El windsurfista que ha causat la mort de la dona ha ingressat al centre de salut El Doctoral amb una forta crisi d'ansietat. Es tracta d'un jove suec que passa les vacances a San Bartolomé de Tirajana.

Segons la Policia Judicial la bussejadora, una ciutadana russa de 31 anys que residia des de fa un temps a Santa Lucía de Tirajana, no havia senyalitzat la seva posició i activitat amb una balisa. Pel que fa al windsurfista, s'havia acostat a la costa una mica més del que és habitual.

stats