Albert Espinosa arriba al milió d'exemplars venuts

El guionista i novel·lista ha publicat tres títols: 'El món groc', 'Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo' i 'Si tu em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine'. Ha estat traduït a una vintena de llengües

Amb només tres llibres –publicats en castellà i català–, el guionista i novel·lista Albert Espinosa ha aconseguit superar el milió d'exemplars venuts. La notícia arriba un any després que es fes públic que l'autor de 'El món groc' havia arribat als 500.000 exemplars venuts. Els seus llibres han estat traduïts a una vintena de llengües, entre les quals hi ha l'anglesa, l'alemanya, la russa, la italiana, la portuguesa i la francesa.

Aquest dilluns, Antena 3 estrena en 'prime time' la versió castellana de 'Polseres vermelles' . La sèrie , que també s'ha emès pel canal TNT , es va estrenar a TV3 el gener del 2011 i es va convertir en un fenomen televisiu i un dels més grans èxits de la televisió pública de Catalunya . 'Polseres vermelles' va ser guardonada amb el premi al millor guió en els Seoul International Drama Awards , i nominada a la millor sèrie en els Prix European 2011.