Publicitat
Publicitat

Cartes sense resposta: l'actualitat en 10 tuits

La carta de Mas a Rajoy sobre la consulta i les crítiques als ajuts a la banca centren els debats més seguits a la xarxa. Us oferim la mateixa tria de piulades que es publica a l'edició en paper del diari

1. Julià de Jòdar Muñoz ( @julidejdarmuoz), escriptor "La carta de Mas a Rajoy és modèlica i formal, concreta i antiga, com la d’un gerent del tèxtil que commina un client morós a pagar el deute"


2. Javier Pérez Andújar (@perez_andujar), escriptor "¿La carta que Mas ha enviat a Rajoy és com la que va portar al notari per no ajuntar-se més amb el PP i després va dir que era de broma?"


3. Elisabet Nebreda ( @elinebreda), Secretària nacional de política internacional d’ERC "Segurament no servirà de res, d’acord, però s’havia de fer. Ens hem de carregar de raons, esgotar tots els camins i explicar-ho al món"


4. Francesc Vilallonga ( @vilallongapac), professor de cinema i periodista " De Guindos fa un any: "Els ajuts a la banca no són gratuïts, es retornarà fins a l’últim cèntim". I tant, entesos. #36000millones"


5. Eiko Carol ( @CarolArnau), dissenyadora gràfica "Heu calculat quantes escoles es podrien mantenir amb 36.000 milions d’euros? I no estic dient que independència=solució, però tela... #CapEscolaEsTanca"


6. Alberto Sotillos ( @AlbertoSotillos), sociòleg "Amb aquests 36.000 milions donem per pagades totes les hipoteques dels que havien de ser desnonats, oi?"


7. Andreu Barnils ( @andreubarnils), periodista "El banc alemany cobra els diners del banc espanyol. L’espanyol, de l’Estat. L’Estat, de tu. Resum? Treballem pels bancs. I love capitalism!"


8. Rafael Pradas ( @RafaelPradas), periodista i assessor de comunicació "Paradoxa: Montoro diu que és “profundament municipalista” per justificar la contrareforma local. Buiden de sentit les paraules #reformalocal"


9. Àngel Castiñeira ( @angcastineira), càtedra de lideratges (Esade-URL) "Proposta diplomàtica: Putin es queda Snowden i Obama les Pussy Riot. I Oslo els dóna un premi Nobel de la pau a tots dos"


10. Maite Salord ( @MaiteSalord), escriptora, professora i consellera del PSM "I si em faig una bata quadribarrada per anar a l’institut? Si em renyen, sempre puc dir que som del Barça. Encara no ho han prohibit, supòs?"

Més continguts de