Publicitat
Publicitat

"L'enemic és la malaltia": l'actualitat en 11 tuits

En el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, els usuaris de la xarxa reflexionen sobre la necessitat de conscienciar la societat. Us oferim la mateixa tria de piulades que es publica a l'edició en paper del diari

1. Catalina Ionescu ( @LinaIonescu), bloguera “ Corruptes espanyols, tots tranquils. Objectiu: trobar casos de corrupció a Catalunya”

2. Roger Angela ( @rogerangela), tuitaire “Arribat el moment haurem d’agrair a Jorge Fernández Díaz els seus esforços per deixar-nos un país nou de trinca i net de corrupció”

3. Josep Ginesta ( @JosepGinesta), treballòleg “A la celebració del Dia de la Justícia hi era gairebé tothom. Només ha excusat l’assistència la mateixa Justícia, tipa d’usos partidistes”

4. Jordi Enèriz Paredes ( @JordiVerns), educador i tècnic ambiental “ Inundació de l’AVE, policia antiprocés, Castor... Nosaltres volem un país normal, però els veïns necessiten un país normal”

5. Pere Prats ( @pereprats), directiu d’empresa “L’estat espanyol fa aigües al túnel de l’AVE de Girona. Espanya no només inverteix poc a Catalunya, sinó que el poquet que hi inverteix és defectuós”

6. Andrés de Francisco ( @Abejorro69), advocat i emprenedor “Cada vegada que plou l’AVE de Girona es converteix en un gran aqüeducte. Els romans feien millors aqüeductes i no es gastaven tanta pasta”

7. Raül Romeva i Rueda ( @raulromeva), exeurodiputat (ICV) i doctor en relacions internacionals «Avui, 1-D, Dia Internacional de la Lluita contra la #sida #VIH, és un bon moment per recordar que l’enemic és la malaltia, no el/la malalt/a”

8. Ahmier Gibson ( @Ahmier), gestor de continguts i xarxes socials “La idea que només la gent promíscua pot contreure el virus de la sida és una fal·làcia. Tenir una relació no et protegeix d’un possible contagi”

9. Xavier Aldekoa ( @xavieraldekoa), periodista “Dia Mundial de la Sida. No només els malalts. A Sud-àfrica (5,3 milions d’infectats) hi ha gairebé 2 milions d’ orfes per culpa del virus”

10. Carme Chacón ( @carmechacon), exministra i exdiputada (PSC) “ Impactada en conèixer la mort de Sita Murt. Una magnífica dissenyadora, empresària i millor persona. Es feia estimar per tothom”

11. Sara Coleman ( @SaraColeman_org), dissenyadora “Avui ens ha deixat Sita Murt, una dissenyadora meravellosa que des de sempre ha sigut un exemple a seguir per nosaltres, et trobarem a faltar...”

Més continguts de