cultura

Michael Jackson: dos anys de la seva mort, un videoclip d'homenatge

Fans del Rei del Pop estrenen a Facebook el videoclip de 'Behind the Mask'

Redacció
1 min

BarcelonaEl mur del perfil a Facebook de Michael Jackson s'ha despertat aquest matí amb un regal per al Rei del Pop. Fans procedents de 103 països del món han col·laborat en un videoclip de la cançó "Behind the Mask", dirigit per Dennis Liu.

El clip s'ha estrenat avui a la xarxa social, 10 dies abans del segon aniversari de la mort del cantant.

La iniciativa, impulsada per Sony Music i la família de Jackson, animava als fans de l'estrella a gravar-se a si mateixos interpretant el tema. "Ha estat el projecte més divertit i excitant en què he estat involucrat", ha dit Liu. El director ha utilitzat 1.600 de les aportacions rebudes, en què hi apareixen 50 nens i 36 animals.

Els més de 36 milions de fans del Rei del Pop a Facebook han sigut els primers testimonis del resultat del clip. El vídeo també es pot veure a la pàgina oficial del cantant i a YouTube.

La cançó "Behind the Mask" és un dels títols que conformen el disc pòstum Michael. L'àlbum el completen deu cançons inèdites del cantant.

Michael Jackson va morir el 25 de juny de 2009 a Los Angeles (Califòrnia), víctima d'una intoxicació aguda de medicaments que li va subministrar el seu metge particular, Conrad Murray, encara pendent del judici previst pel mes de setembre.

stats