Publicitat
Publicitat

Twitter es queda sense ous per culpa dels trols

A partir d'ara, la il·lustració que apareixerà per defecte en els perfils sense imatge personalitzada serà un silueta de persona gris

Twitter diu adeu a la famosa icona de l'ou que apareixia de manera predeterminada en els comptes que no havien personalitzat la seva imatge de perfil. A partir d'ara, tots aquells que es creïn un perfil nou a la xarxa social o bé que decideixin prescindir de la seva imatge personalitzada, ja no veuran la silueta d'un ou al seu compte, sinó la d'una persona gris. I el motiu del canvi són els trols.

Tal com la xarxa social explica en un comunicat, es creen molts comptes destinats exclusivament a molestar altres usuaris. Aquests comptes normalment no es personalitzen i mantenen la imatge de l'ou per defecte durant molt de temps, la qual cosa ha associat el dibuix amb el comportament negatiu a la xarxa social: això, assegura la companyia, "no és just per als que acaben d'arribar a Twitter i no han tingut temps de personalitzar la seva fotografia". El que no sabem és què farà Twitter quan la imatge d'una silueta gris també s'associï als trols (ja que aquests no deixaran d'existir perquè es canviï el disseny de la il·lustració de perfil predeterminada). 

Més continguts de