Publicitat
Publicitat

YouTube es redissenya per ser "més net i més senzill"

El canvi d'imatge pretén facilitar la recerca de vídeos i la subscripció a canals temàtics a persones que fan servir aquesta xarxa "de forma diferent"

YouTube s'ha redissenyat per ser " més net i senzill " i poder facilitar així als seus usuaris la recerca de vídeos i la subscripció a canals temàtics. A més, pretén  potenciar el seu caràcter social i oferir més opcions de personalització , segons informa la companyia propietat de Google al seu blog oficial .

El nou disseny ha afectat la pàgina principal , on ara es pot establir un menú personalitzat amb els canals i hi ha pestanyes per conèixer els vídeos més populars. D'altra banda, el web també permet compartir material en les xarxes socials Google + i Facebook .

YouTube explica que els canals també han estat redissenyats per fer més senzilla la recerca dels vídeos que més interessen els internautes . " Com que les diferents persones que pugen continguts fan servir YouTube de forma diferent , hem creat noves plantilles per als canals". Així, aquesta nova imatge de la xarxa social de vídeo "ajudarà usuaris amb diferents  necessitats, tant si produeixen un vídeo per setmana com si han de buscar entre milers de vídeos " , indica la companyia en el seu blog .

Etiquetes

Més continguts de