Una càmera de fotos va del fons del mar a casa del seu propietari gràcies a Google+

Un bussejador va trobar l'aparell a la Colúmbia Britànica i el va tornar al seu propietari amb l'ajuda d'aquesta xarxa social

Markus Johnson estava bussejant prop de Vancouver, a la Colúmbia Britànica, i es va trobar una càmera fotogràfica sota l'aigua. Segons publica Time, en comptes d'abandonar-la, la va portar a la superfície i va aconseguir recuperar unes 50 fotos de la targeta de memòria SD que hi havia a l'aparell.

Malgrat haver-la recuperat del fons marí, Johnson volia localitzar el seu amo, cosa que va intentar a través de Google+. Per fer-ho, va penjar les imatges  recuperades, així com fotos que va fer ell a la càmera. A més, ho va acompanyar d'una descripció de les troballes.

Per llançar el missatge d'alerta, va publicar a la xarxa social de Google que havia trobat "aproximadament, 50 imatges d'unes vacances familiars en una targeta de memòria". "Si vostè coneix algun bomber de la Colúmbia Britànica, l'equip del qual va guanyar la Competició Regional del Pacífic, que té una esposa encantadora i una filla de 2 anys, m'agradaria tornar-los les fotos de les seves vacances", va avisar.

Amb l'ajuda de detectius de xarxes socials, que van escanejar les fotos de les cares de la família i les de la competició de bombers que havien aparegut en diversos mitjans de comunicació digitals, Johnson es va anar apropant als propietaris de l'aparell submergit.

Finalment, l'amo, un bomber de la Colúmbia Britànica, va poder ser identificat i ell i Johnson es van poder posar en contacte. D'aquesta manera, el bussejador li va tornar la càmera al seu amo. Malauradament, el dispositiu està completament inutilitzat a hores d'ara perquè es trobava al fons del mar des de l'agost del 2010. Tot i això, la família té les seves fotos de les vacances a casa.