Publicitat
Publicitat

Sobiranies: l'actualitat en 12 tuits

La situació a Grècia i el procés català concentren bona part dels comentaris a la xarxa. Us oferim la mateixa tria de tuits que apareix a l'edició en paper

1. Joan Font ( @JoanFontRibera), mestre “Sobirania no és només tenir un estat propi. És també enfrontar-se a la troica per decidir el govern que vol el poble #Grècia #Syriza #FMI”

2. Teodoro León Gross ( @teoleongross), professor de comunicació “Desafiar al sistema és una opció; però en aquest cas s’ha d’esperar que el sistema es defensi, no que et posi catifes vermelles”

3. Lluís Pérez Lozano ( @perezlozano), secretari d’innovació política d’ERC “ERC demana eleccions ja. CiU, depèn. I és CiU qui decideix si es convoquen o no. Ja podem ballar claqué sobre aquests fets: seguiran allà”

4. Toni Artero ( @toniartero), bloguer “En cap moment el M.H. President Mas ha dit que s’ha de fer el que ell digui, ha dit unitat i ha dit #launitatsuma, el mateix que es deia l’11-S”

5. Montserrat Tura ( @montserrat_tura), exconsellera i impulsora de MES “No sé si els que diuen que «lideren» ERC i CiU s’adonen de la decepció sembrada aquestes setmanes”

6. Pere Soler Artalejo ( @SolerPere), regidor a l’Aj. de Sant Cugat del Vallès (PSC) “M’he perdut... Ara quina és la pastanaga? ¿Llista única, plebiscitàries, nova Constitució, reunions, 18 mesos, paga extra funcionaris?”

7. Àngel Castiñeira ( @angcastineira), filòsof “La resiliència bàsica d’un país comença per saber afrontar primer les adversitats internes, com per exemple els desacords fonamentals”

8. Xavi Lemus ( @xlemus), periodista “La decisió del TAS és un cop molt dur per al Barça. Aquesta plantilla continua necessitant retocs importants i ara no tens cap marge d’actuació”

9. Miguel Rico ( @MigRico), periodista “La sanció pot ser desproporcionada. O no. Segons com es miri. El que es castiga no és com es forma a La Masia, sinó com s’ha fitxat”

10. Victòria Avellà ( @VicAve), membre de la Creu Roja de les Illes Balears “Mentre la prohibició de fitxar no afecti el cos tècnic i els càrrecs directius tampoc és tan dramàtic

11. Pep Riera ( @PepRieraFont), periodista “El Barça de la judicialització es consumeix als tribunals. Recullen el que han sembrat”

12. Al Gore ( @algore), exvicepresident dels EUA “El 2014 marca un punt d’inflexió en l’acció climàtica: energia neta, conscienciació i lideratge creixents dels governs i les empreses”

Més continguts de