Vídeos 18/02/2013

Els actors que es van equivocar anunciant el Goya: "No ens han avisat d'això de les targetetes"

Adriana Ugarte i Carlos Santos demanen perdó i expliquen que, a banda del sobre tancat, tenien una targeta amb noms dels que recollirien el guardó

Ara
1 min

BarcelonaAdriana Ugarte i Carlos Santos, els dos presentadors que es van equivocar a l'hora d'anunciar el guanyador del Goya a la millor cançó original, van explicar l'origen de l'error davant les càmeres de TVE. No queda gaire clar, perquè l'entrevistadora de TVE va tallar Carlos Santos mentre ho explicava, però pel que sembla, l'organització, a banda del sobre tancat amb el guanyador, dóna als presentadors una altra targeta amb els noms de les persones que recollirien el guardó en cas de guanyar. Adriana Ugarte va llegir d'aquesta targeta el nom de qui recollia el premi per a 'Els nens salvatges', en comptes d'obrir el sobre amb el guanyador, que va resultar ser 'Blancaneu'.

"Ens donen un sobre i, a banda, la targeta amb el nom d'un dels possibles guanyadors que en cas que aquesta persona no vingués, et posa qui hauria de venir...", explica l'actor Carlos Santos. Després, afegeix: "Vull demanar perdó a 'Els nens salvatges'".

Adriana Ugarte afegeix: "No ens han avisat, d'això de les targetetes i... un error desagradable. Ho hem solucionat amb sentit de l'humor, però no crec que a ells els hagi fet gens de gràcia. El cor el deuen tenir com estrany".

"Ho sentim molt, però coses del directe", conclou Santos. "Pot passar a tothom...", rebla l'entrevistadora de TVE.

En plena gala, la jove actriu d''Els nens salvatges', Marina Comas, ha tuitejat: "M'ha semblat una humiliació molt gran el que han fet a @elsnensalvatges, i encara fent conya després... #vergonyós".

stats