Més que indignats: l'actualitat en 10 tuits

Les protestes i la indignació envaeixen la xarxa. Des del maltractament institucional que pateix el català a les Balears i al País Valencià fins al rebuig a les retallades: els internautes deixen clar el seu malestar a cop de piulada. Us oferim la mateixa tria de tuits que apareix en l'edició en paper del diari

1. Joan Coscubiela ( @jcoscu), diputat al Congrés (ICV-EUiA) "Arribo al Congrés i el trobo totalment envoltat de tanques. No és dels ciutadans que se l’ha de protegir, sinó dels especuladors" 

2.  Isaías Lafuente ( @IsaiasLafuente), periodista "Doncs sembla que es pot dir "que se jodan" i disculpar-te per carta amb set dies de retard. I després pontificarem sobre la pèrdua d’autoritat a les aules"

3. Roberto.G ( @robersestao), periodista "Les disculpes de  la filla de Fabra tenen tanta credibilitat com una promesa del govern de Rajoy"

4. Álvaro Cordero ( @AlvaroCorderoB), ‘broker’ “Montoro afirma que “el més patriòtic” ara és pagar impostos. Socialisme de llibre de text!” 

5. Quim Balaguer ( @quimbal), periodista "Al ritme que van, l’any que ve la família reial i consogres passaran les vacances a Alcalá Meco" 

6. Asier y Javier Humor (@AsieryJavier_HG), humoristes "Un dia d’aquests #Rajoy enviarà uns manifestants a dissoldre els policies antiavalots que reclamen justícia salarial"  

7. Esperança Camps ( @deshabitat), escriptotra i periodista "A Ciutadella hem de tornar a sortir al carrer per defensar la llengua. Tornam 30 anys enrere" 

8. Joan Collet ( @joancollet1), pagès "Segur que a en Bauzá si l’hi diuen "me deixoneras allò d’allà?" no sap què ha de fer, per tant no pot ser president dels malloquins!" 

9. Anna Peña i Aso ( @valencianna), 'community manager' i periodista "Veient la llista d’àrees afectades per l’ERO a la  Radiotelevisió Valenciana tinc seriosos dubtes que es puguen fer ni els informatius. És un desmentallament total"

10. Isabel M. Jiménez ( @Blue_LB), blogaire "Ha quedat clar que els dissenyadors del xandall olímpic espanyol han volgut aprofitar l'encàrrec perquè també serveixi de disfressa al Carnestoltes"Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT