Rescats, préstecs, intervencions i eufemismes: l'actualitat en 10 tuits


El possible rescat de Catalunya encén la xarxa i el debat polític pren el relleu als incendis com a protagonista absolut del dia. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari1. Ernest Folch ( @ernestfolch), editor "Us diran que el rescat és unpréstec. No. El rescat és senzillament la liquidació del’autonomia i la pèrdua de tot poder polític" 

2. Andreu Orte ( @aorte), politòleg i consultor a la UOC "Fracàs en el relat de laGeneralitat: dos anys parlant de deutes de l’Estat i ara li demanadiners. Demanes diners a qui te’n deu?"

3. Carles Noguera ( @carles_noguera), investigador científic "És com si ens robessin la cartera al metro i després vingués el  lladre a dir-nos que ens intervindrà l’economia domèstica per ajudar-nos"


4. Anna Simó ( @AnnaSimo), portaveu d’ERC al Parlament "Demanar que t’intervinguin, ho vesteixis d’ICO4 o del que sigui, no quadra amb demanar la independència fiscal #parlament" 


5. Víctor Maceda ( @VictorMaceda), periodista del setmanari 'El Temps' "Ara ve quan li expliquen a  Merkel que és com si Berlín rescatara Baviera. I mor d’un infart"


6. Roberto.G ( @robersestao), periodista "Els mateixos que en ple debat per les retallades tenen el seu escódel Congrés buit són els que et diuen que s’ha de treballar devalent" 


7. Constantino Romero ( @constanromero), locutor, actor, doblador i presentador "Llegeixo sorprès alguns tuits sobre Catalunya, els catalans i el foc que donen molta pena. Els qui diuenaquestes atrocitats haurien de reflexionar"


8. Anna Bosch ( @annabosch), corresponsal de TVE a Londres "Els periodistes de vegades som així.La crònica de la BBC sobre l’ economia espanyola arrenca amb lesimatges de l’incendi i els boscos cremats" 


9. Jaume Viñas ( @Jaume_Vinas), periodista de 'Cinco Días' " MAFO demana anar a l’hemeroteca. Anem-hi, doncs. I nforme anual del Banco España 2011 (280 pàgines). " Costes laborales" hi apareix 30 vegades; "Bankia", dues"


10. Lucía Taboada ( @TaboadaLucia),periodista de la Cadena SER "Vosaltres no ho sé però jo m’imagino  Merkel refrescant-se aquest estiu en una piscina de plàstic al seu menjador en pro de l’austeritat" 


Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT