De turistes, energies i... Mou: l'actualitat en 10 tuits

La polèmica entre els ministres Montoro i Soria i el retorn de Mou inspiren les piulades més enginyoses dels internautes. Aquesta és la mateixa selecció de tuits que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min
El ministre d'Indústria, José Manuel Soria, va atendre els mitjans a la sortida del comitè de direcció del PP de les Canàries.

Barcelona1. Arnau Sanz (@Arnau_Sanz), Community Manager "Avui hem esgotat el pressupost ecològic per al 2012, a partir d’ara viurem a crèdit de futures generacions i sobreexplotant el planeta!"

2. Lluís Foix (@llfoix), periodista "El que és segur de la bronca pública entre els ministres Montoro i Soria és que pagarem més cara l’electricitat"

3. Bernat Dedéu (@BernatDedeu), músic "Diuen que a @Lloret_de_Mar alguns hotels estan sobreocupats. Ara entenc que la gent salti de balcó en balcó..."

4. Josep Pedrals (@joseppedrals), poeta "@BernatDedeu els hotelers no volen la taxa turística perquè se sabria l’ocupació real dels hotels!"

5. Marina Geli Fàbrega (@marinageli), diputada al Parlament (PSC) "El Tribunal Suprem rebutja els concerts a les escoles que separen alumnes per raó de sexe. Raons pedagògiques, polítiques i ara judicials"

6. Xavier Bonastre (@XaviBonastre), periodista "Només Mourinho pot negar l’hegemonia blaugrana en el futbol dels últims anys. Qui si no?"

7. Xavi Rocamora (@xavirocamora), periodista "Embogint per trobar un diccionari portuguès amb la definició d’hegemonia que ha donat Mou: 'En portuguès significa guanyar dues Champions seguides'"

8. Txe Arana (@txearana), actriu "Prohibició sense infracció? Doncs sí que anem bé! ¿I delegar al criteri personal d’un agent de seguretat la censura d’estelades als esdeveniments?"

9. Miquel Strubell Jr. (@miquelstrubell), realitzador "Té collons que l’únic aparell avariat del 'Curiosity' sigui precisament el que es va crear a Catalunya. Hem fet una mica de pena, no?"

10. Jaume Clotet (@jaumeclotet), periodista "Sentit avui: 'Els nous indepes duran els afers exteriors; els indepes de sempre durem l’exèrcit, no fos cas que algú faci marxa enrere'"

stats