"Tenda de campanya": l'actualitat en 10 tuits

A una setmana de les eleccions la xarxa continua saturada per la campanya

Ara
2 min
Rajoy ha fet triplet de mítings aquest dimecres: Palma, Pamplona i Saragossa. En la imatge, al míting organitzat pels populars i UPN / EFE

Barcelona1. Juan R. (@anfrase), llicenciat en antropologia “Mentre a Ciutadans la campanya se’ls fa llarga, a Podem curta i el PSOE mira els minuts de descompte, a Mariano… ¿campanya? Quina campanya?”

2. Begoña Curiel (@BegoaCuriel), periodista “Tenda de campanya. No és la que ens emportem de càmping, és el moment que estem vivint. El 20-D comprem”

3. Joan Tardà i Coma (@JoanTarda), número dos a la candidatura d’ERC al Congrés “Com està el personal, arribo a l’estació Atocha i ja duc tres «viva España». Doncs sí, que visqui! Res en contra, però que ens deixin fer”

4. Gerardo Pisarello (@G_Pisarello), primer titent d’alcalde de Barcelona (Barcelona en Comú) “Sobirania, referèndum. Tot s’ha de conquerir. No ens regalaran res. Però necessitem aliances fortes. Dins i fora”

5. Cristina Ribas (@cristinaribas), periodista i consultora “Els fets demostren que entre l’advertència científica i l’acció política sol haver-hi 50 anys #COP21”

6. Manel Cunill Llenas (@manelcunill), enginyer tècnic agrícola i llicenciat en ciències ambientals “COP21 de París és un èxit mediàtic de la diplomàcia dels estats i un fracàs més per lluitar contra el canvi climàtic. La retòrica enlluerna!”

7. Ravi Shankar (@SriSri), fundador de l’organització The Art of Living “Per a l’èxit de l’acord de París, cal que la innovació sigui valenta, que es controli la corrupció rampant i que la revisió de la implementació sigui anual. @COP21”

8. Marta Subirà (@martasubira), directora general de Polítiques Ambientals de la Generalitat “Fa un més, París era notícia per causa de la intolerància i la violència. Avui ho és gràcies a un acord que aporta confiança i esperança #COP21”

9. Marc Mestres Marquès (@marcmestress), estudiant de finances i comptabilitat a la URV “Recordo perfectament quan amb 11-12 anys em van dir que aviat hi hauria solució. Avui dia encara no n’hi ha. Així que esperem que les investigacions vagin molt endavant, gràcies a recursos com La Marató! #LaMaratóTV3”

10. Alba Puigvert (@aalbbbe), estudiant de comunicació audiovisual a la UVic “Avui és un dels dies que estic més orgullosa de ser d’on sóc. #LaMarató”

stats