L'ARA ES REINVENTA
Mèdia 30/10/2011

Gaudeix de cinc diaris diferents els diumenges amb l'ARA

L'ARA multiplica per cinc la seva oferta informativa dels diumenges. Al diari més complet de la setmana, amb 64 pàgines, s'hi afegeixen els suplements Ara Humor, Global News, Ara Kids i Emprenem.

Ara
2 min

Barcelona.Els diumenges són dia de descans i reflexió. Conscients que aquest festiu convida a la lectura, l'ARA multiplica per cinc la seva oferta informativa, cada diumenge a partir d'avui. Quatre suplements reforcen el millor dels diaris de la setmana, que normalment ja té 64 pàgines amb tota l'actualitat, reportatges amb profunditat, anàlisi i opinió. Un diari per als menuts,Ara Kids; un diari que treu punxa amb humor a l'actualitat de la setmana, Ara Humor; un diari sobre emprenedors i empreses, Emprenem, i un diari orientat a l'aprenentatge de l'anglès, Global News, reforçaran la proposta dels diumenges a partir de la setmana vinent.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb aquestes publicacions, l'ARA aposta per l'especialització i per oferir multiplicitat de lectures als seus seguidors, també de perfil divers. Com sempre, els diumenges tindran presència destacada els articulistes, amb firmes com Toni Soler, Antoni Bassas, Bru Rovira, Ferran Torrent, Paul Krugman i Josep Ramoneda. En definitiva, l'ARA aprofitarà els diumenges per fer un repàs més assossegat de l'actualitat.

L'actualitat, amb humor

Ara Humorneix com un suplement que vol reprendre una tradició amb gran arrelament a Catalunya: l'humor gràfic. Al llarg de vuit pàgines, desplegarà una mirada satírica de l'actualitat. Ho farà a través d'il·lustracions de diversos ninotaires. A les pàgines d'Ara Humor hi participarà l'equip de Minoria Absoluta i també es recuperarà dibuixants clàssics de la premsa escrita com Perich o Gin. Sense oblidar els passatemps, que també ocuparan un lloc destacat. El suplement promourà l'entreteniment, així com una mirada àcida i crítica sobre la realitat.

Aprendre anglès

Una altra de les novetats és l'aparició de Global News. El suplement facilitarà l'aprenentatge de l'anglès, una llengua que s'ha convertit en indispensable per moure's en el món globalitzat del segle XXI. Amb una voluntat obertament didàctica, Global News divulgarà l'anglès a través d'articles del New York Times, comentats per professors que explicaran les subtileses de la llengua. Cada reportatge anirà acompanyat d'una proposta d'exercicis. A través de la publicació es promourà una manera lúdica d'aprendre l'idioma, basada en continguts d'interès general i exercicis opcionals per als lectors que vulguin esforçar-se una mica més.

Torna 'Emprenem'

El dia 30 també torna Emprenem, que passa de publicar-se els dissabtes a fer-ho els diumenges. En un context de crisi econòmica, el suplement seguirà al costat dels emprenedors i d'aquella gent que contribueix amb el seu esforç a fer remuntar el país. Les pàgines d'Emprenem es reforcen amb més opinadors i més presència del món de l'empresa. També es potenciarà la informació sobre sectors emergents i amb possibilitat de reeixir en un futur pròxim. És el cas de la indústria tecnològica, que ocuparà un lloc preferent a les pàgines del suplement.

'Ara Kids' es consolida

Els més petits de la casa també tindran ocasió d'adquirir l'hàbit de la lectura i entendre els temes d'actualitat a través de l'Ara Kids. El diari per a nens de l'ARA, pensat per a lectors d'entre vuit i dotze anys, es consolida com una de les publicacions més solvents.

stats