Televisió
Mèdia 05/09/2011

Josep Cuní debutarà a 8TV dilluns vinent al davant de l'espai '8 al dia'

Durant tres hores cada vespre, el programa "donarà les claus" per interpretar els vuit titulars més destacats de la jornada

Redacció
1 min
Josep Cuní ha estat presentador d' Els matins de TV3 des del 23 d'abril del 2004. També ha conduït programes com les nits electorals.

BarcelonaDe mica en mica es van coneixent més detalls sobre el nou programa que Josep Cuní presentarà a 8TV. En una entrevista a El món a RAC1, el periodista ha confirmat que la data d'estrena de l'espai serà el dilluns vinent, dia 12, i que el programa es dirà 8 al dia. Sobre les possibles connotacions d'aquest nom –algunes, en forma de broma sexual, altres, en relació amb el programa La nit al dia, que Mònica Terribas havia presentat a TV3–, Cuní ha admès que, a l'hora de la veritat, "si al capdavant d'un programa hi ha una persona amb un determinat criteri, estimada o odiada, acaba sent el seu cognom el que identifica el programa".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

8 al dia, que s'emetrà cada dia de 19.00 a 22.00 –dissabtes i diumenges se'n farà una versió reduïda, de 20.00 a 21.00, conduïda per Vanessa Petit–, "compilarà el dia en vuit grans titulars" i "els desenvoluparà" a partir del gènere periodístic que més s'adapti a cadascun, ja sigui en forma de reportatge, d'entrevista, de tertúlia, etc. Cuní ja ha volgut deixar clar que l'espai tindrà ben poc a veure amb Els matins i que, en el fons, més que donar les notícies, que a aquella hora la majoria de la població ja les coneix, "donarà claus per interpretar-les".

Sobre l'equip que l'acompanyarà, Cuní explica que ha buscat "persones amb qui professionalment hi ha un vincle superior al d'arribar i moldre" i amb les quals manté "una entesa" a l'hora de plantejar els temes, de preguntar i de respondre. Tot i que de moment n'ha dit poca cosa, sí que ha confirmat la presència al programa de Pilar Rahola i també ha avançat que hi participarà l'escriptor Sergi Pàmies.

stats