Crònica 08/11/2011

Duran fustiga els socialistes i apuja el to contra Chacón

El candidat de CiU a les eleccions espanyoles, Josep A. Duran i Lleida, mostra la seva cara més agressiva a Mollerussa. Castiga els socialistes i vol que Chacón demani perdó per "triar PSOE i no Catalunya".

Oriol March
1 min
Josep A. Duran i Lleida va visitar ahir Lleida i Mollerussa.

Mollerussa.Josep A. Duran i Lleida, candidat de CiU a les eleccions espanyoles, va treure's ahir el posat encotillat que havia exhibit en els primers dies de campanya. Fent ús de la seva oratòria més agressiva, Duran va preguntar-se: "¿Quina dignitat com a poble podem exhibir si torna a guanyar el PSC, que ha trinxat el país? ¿Amb quina cara mirarem els altres si vencen els que ens han maltractat?"

Aquest càstig als socialistes no podia excloure la seva candidata, Carme Chacón, que sempre fa pujar les revolucions del discurs de Duran. "Hauria de demanar perdó als catalans per haver mentit quan deia que posaria Catalunya per davant del PSOE", va denunciar el candidat, que va refermar la seva opció de no demanar perdó per haver criticat els subdidis a pagesos andalusos. Fins i tot va carregar contra l'extint tripartit.

Duran va fer responsable Chacón de la crisi actual i va jutjar que votar PP era fer-se un "autogol".

stats